BANT DÜKKANI İZMİT KAĞIT PAZARLAMA AMBALAJ SAN. TİC. LTD. ŞTİ BANT DÜKKANI
    
  Markalar         Çok Satanlar         İndirimdekiler         En Yeniler         Fırsat Ürünleri
BANT DÜKKANI İZMİT KAĞIT PAZARLAMA AMBALAJ SAN. TİC. LTD. ŞTİ BANT DÜKKANI | bant dükkanı, bantcı,bant fiyat,izmit kağıt, kağıtçı, bantçı, karaköy, ambalaj, temizlik, bant, bant çeşitleri, vege 45*100, izmit kağıt pazarı, bantlar, kraft kağıt, çaykur, lipton, astel, vege bant, çift taraflı bant, balonlu naylon, baloncuk, koli, kolici, naylon, naylon torba, maskeleme bandı, nescafe, doğadan, maraton, selpak, koroplast, parex, korozo, merşet, bardak, bardakçı, izmitkağıt, izmit bant, beyoğlu, bant pazarı, bant dünyası, bant burada, yağlı kağıt, klişe bandı, reflektif bant, fosforlu bant, bez bant, bantçılar, beyoğlu bantçı, karaköy bantçı, karaköy bant
 
 

 

 
İade Bilgileri
 

- 6502  sayılı yasa uyarınca tüketici olan müşterilerimiz izmitkagit.com.tr den almış olduğunuz tüm ürünleri, malı teslim alınan tarihinden itibaren 14 (ONDÖRT) gün  içerisinde iade etme veya başka bir ürünle değiştirme şansına sahipsiniz. Yasal süreyi aşan bildirimlerde ve 6502 sayılı yasa hükmünde olmayan müşterilerimizde ve niteliği itibariyle iade edilemeyecek ürünlerde  maalesef iade kabul edilememektedir

Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

-İade edilecek ürünler mutlaka ürüne ait orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır.

-Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş (örnek: orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış veya kargo koli bandı ile bantlanmış ürünler kabul edilmez) tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

-İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve sitemizden alacağınız Bildirim formunu göndermeniz gerekmektedir.

-Gelen ürün öncelikle İade Bölümü tarafından incelenir, gerekir ise ürünün yetkili servisine yada tedarikçi firmaya test etmeleri için gönderilir. Yukarıdaki şartlara uygun ise iade işlemi başlatılır.

-İade onaylandığında sistemimizdeki telefon numaranızdan İade Bölümü Yetkilileri geri ödeme için sizinle irtibata geçerler.

 

 
 
 
 
 

  Copyright © İZMİT KAĞIT PAZ. AMBALAJ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ